Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΑΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ



Πολλές φορές για να αποφύγουμε την αγορά ενός τζακιού βιοαιθανόλης προτιμάμε τη λύση μιας ειδικής κατασκευής τζακιού βιοαιθανόλης με την αγορά μόνο ενός καυστήρα βιοαιθανόλης ή ενός δοχείου βιοκαυσίμου. Τα δοχεία καύσης  ή ο καυστήρας βιοαιθανόλης προσαρμόζονται σε μία κατασκευή της αρεσκείας μας και δημιουργείται έτσι ένα "αυτοσχέδιο" τζάκι βιοαιθανόλης.

Οι λόγοι που καταφεύγουμε σε αυτή τη λύση είναι:

α) Όταν κανένα "έτοιμο"τζάκι βιοαιθανόλης δεν ταιριάζει με τις διαστάσεις του χώρου που έχουμε 
β) Είναι σε κάποιες περιπτώσεις μία πιο οικονομική λύση ένα αυτοσχέδιο τζάκι
γ) Προτιμούμε ένα τζάκι ακριβώς στα γούστα μας 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ

α) Ένα έτοιμο τζάκι βιοαιθανόλης διαθέτει τις πιστοποιήσεις που το καθιστούν ασφαλές ύστερα από τα σχετικά τεστ- δοκιμές που έχουν γίνει, κάτι που δεν ισχύει στα αυτοσχέδια τζάκια βιοαιθανόλης

β) Ο τεχνικός που θα μας φτιάξει ένα αυτοσχέδιο τζάκι θα πρέπει να προσέξει την κατασκευή-το τζάκι & να εγγυηθεί για την ασφάλεια της κατασκευής καθώς και για την αντοχή των υλικών που θα χρησιμοποιήσει.

γ) Οι καυστήρες που θα χρησιμοποιηθούν στην ειδική κατασκευή μας πρέπει να διαθέτουν τις οδηγίες χρήσης & την εγγύηση του κατασκευαστή ΟΜΩΣ ακόμα και αν ο καυστήρας είναι εγκεκριμένος, μία λάθος τοποθέτηση του, ΔΕΝ μας εγγυάται την ασφάλεια του, την ασφάλεια της κατασκευής μας & άρα την δική μας ασφάλεια. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου