Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ BIONLOV




Α) Μια διαδεδομένη άποψη είναι ότι τα καύσιμα για τζάκια βιοαιθανόλης τύπου 100% είναι τα καλύτερα στην αγορά σε σχέση με ενδεχόμενες μυρωδιές. Αυτός ο Μύθος καταρρίπτεται αξιολογώντας την διαδικασία παραγωγής της φυτικής αιθανόλης και τα υπάρχοντα στοιχεία.

Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας το απόσταγμα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά προέρχεται από διάφορες ακαθαρσίες που προέρχονται από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, γνωστές και ως τεχνιτές-βιομηχανικές αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®.
Το Bionlov® ως βιοαιθανόλη προέρχεται από απόσταξη φυτικών υλών. Η υψηλή καθαρότητα του προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας διόρθωσης, η οποία επιτρέπει την απόρριψη ανεπιθύμητων ουσιών και χημικών ενώσεων από βιοαιθανόλη. 

Σχετικό άρθρο:

Β) Επιπλέον το καύσιμο Bionlov είναι πιστοποιημένο προϊόν από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

Γ) Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους ως σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα & τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ & του 1272/2008/ΕΚ -κανονισμού CLP. 






  

1 σχόλιο:

  1. Ψάχνει κανείς εδώ για δάνειο;
    Ο κ. Pedro και η εταιρεία δανείων εργασίας του μου δανείζουν ένα δάνειο 400.000 ευρώ μετά από κάποια οικονομική κατάσταση στη ζωή μου, ο κ. Pedro εργάζεται με μια αξιόπιστη εταιρεία δανείων που δίνει δάνεια με το πολύ χαμηλό επιτόκιο 2% οποιουδήποτε είδους δανείου θέλετε εφαρμόστε αρκεί να κάνετε μια επιστροφή ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
    Όποιος αναζητά δάνειο μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Pedro στο email: pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή